Hakkımızda

Türkiye'nin en yeni bal mağazası olan milasureticilerbirligi.com, yıllardır hizmet verdiği toptan sektöründe olduğu gibi internette online satışlarına başlamıştır. Milas Üreticiler Birliği olarak milasureticilerbirligi.com ve perakende mağazaları ile yoluna devam ettiği sektörde her zaman %100 müşteri memnuniyetini başarının temeli olarak kabul etmektedir.

Milas Üreticiler Birliği 1990'dan beri gezginci arıcılık yapmakta olup Türkiye’nin her yöresinde dünyanın en güvenli ve özel besinlerinden olan balı üretiyoruz. Kalitenin ve %100 Orijinal Bal Dünyasının Zenginliklerini Sizlerin Hizmetine Sunmaktan Gurur ve Mutluluk Duymaktayız.

Mutlu Müşteri

Kurulduğu günden bu zamana kadar olan tüm süreçte "Mutlu Müşteri" ilkesiyle hareket eden Milas Bal, e-ticarette de bu ilkesiyle yoluna devam ediyor. Milasureticilerbirligi.com, elektronik kavramını ve yenilikçi fikirleri ile birleştirip, müşterilerine maksimum memnuniyet, en iyi kalite ve en uygun fiyat politikasını sunmayı amaç edinmiştir.

Kalite Garantisi

Milasureticilerbirligi.com'da satılan tüm ürünler yerli üretimdir. Tüm ürünlerimiz üretim aşamasından, seçim aşamasına ve siparişinizin paketleme aşamasına kadar kalite kontrol testlerinden geçmektedir.

Güvenli Alışveriş

Milasureticilerbirligi.com, veri iletiminde 128 bit şifreleme ile iletilen bilgilerin güvenliğini sağlayan SSL sertifikası kullanmaktadır. Milasureticilerbirligi.com'da kredi kartı bilgileriniz yalnızca sipariş işlemi gerçekleştirilirken kullanılır ve veri tabanında kayıtlı olarak tutulmaz. Sitemizde gerçekleşecek tüm alışveriş işlemleri 3Dsecure özelliği zorunlu halde gerçekleşmektedir. Yapacağınız tüm alışverişler güvenlidir.

Milasureticilerbirligi.com'da Güvenli Alışveriş, Hızlı Teslimat, Ücretsiz Kargo, Hızlı Destek ve daha birçok avantaj sizleri bekliyor.
Size nasıl yardımcı olabiliriz?
Yükleniyor...