Karabaş Otu Balı 850 Gr

Güvenli Alışveriş
İade ve Değişim

Karabaş Otu Balı 850 Gr

Milas Üreticiler Birliği olarak gururla sunarız: Karabaş otu balı, eşsiz lezzeti ve sağlık faydalarıyla öne çıkan bir doğa harikasıdır. Özenle toplanan karabaş otu çiçeklerinden üretilen bu bal, zengin flora ve özel iklim koşullarıyla bilinen Ege bölgesinin bereketli doğasından ilham almaktadır.

Neden Milas Üreticiler Birliği Karabaş Otu Balı?

1. Doğal ve Organik: Ege bölgesinin eşsiz doğal koşullarında yetişen karabaş otu, balımıza benzersiz bir lezzet ve besleyici değer katar.

2. Sağlık Dolu Besin Değeri: Karabaş otu balı, antioksidanlar, vitaminler ve mineraller bakımından zengin bir kaynaktır. Doğanın sunduğu en iyisiyle beslenin!

3. Sürdürülebilir Üretim: Milas Üreticiler Birliği, çevreye saygılı ve sürdürülebilir yöntemleri kullanarak kaliteli ürünler sunar.

4. Taze ve Saf: Karabaş otu balımız, en taze ve saf halde sizlere ulaşır. Doğallığı ve tazeliğiyle tanışın.

Nasıl Kullanılır?

Karabaş otu balı içerdiği saponinler, glikozidler, sineoller bakımından çok zengin besin ihtiva etmektedir. Karabaş Balı yüksek polen ihtiva ettiğinden dolayı çabuk kristalize olma özelliğine sahiptir.

Bilhassa içerdiği vitaminlerin kaybolmaması için kriztalize olan Karabaş Balını donmuş şekilde yemek daha makbul sayılmaktadır. Her sabah akşam günde bir kere aç karnına iki tatlı kaşığı yenmesi ve ardından on dakika bir şey yenmemesi uygundur.

Doğadan gelen bu eşsiz lezzeti keşfedin. Milas Üreticiler Birliği Karabaş Otu Balı, sizin için özel doğal bir deneyim sunuyor. Şimdi sipariş verin ve sağlıklı yaşamın tadını çıkarın!

Gramaj850 Gr
TESLİMAT

Ürünü sipariş verdiğiniz gün saat 17:00 ve öncesi ise siparişiniz aynı gün kargoya verilir. Ve ertesi gün teslim edilir.

Eğer kargoyu saat 17:00`den sonra verdiyseniz ürününüzün stoklarda olması durumunda ertesi gün kargolama yapılmaktadır.

Benzer Ürünler
Size nasıl yardımcı olabiliriz?
Yükleniyor...